top of page

מוזיאון ישראל בחר בטכנולוגיית בינה מלאכותית חדשנית מבית Cylance להגנת על תחנות קצה ושרתים

מוטי מוזיאון ישראל.png

חברת סיילנס Cylance ואנשי האינטגרציה של Compu-Center ישראל ביצעו פרויקט שדרוג למערך ההגנה על תחנות קצה והשרתים של מוזיאון ישראל. הפרויקט, שמבוסס על מערכות Cylance, הסתיים בחודש האחרון. 

פרוייקט ההגנה משרת יותר מ-500 תחנות קצה של המוזיאון. הפתרון שהוטמע מבוסס על טכנולוגיות ההגנה של Cylance שהיא החברה הראשונה בעולם שיישמה בינה מלאכותית, למידת מכונה ומדע אלגוריתמי במטרה למנוע את מתקפות אבטחת המידע המתקדמות ביותר בעולם.

 

שימוש זה של תהליך ניבוי הסכנות מהווה פריצת דרך משמעותית ומאפשר ל CylancePROTECT להגיב בזמן אמת וביעילות לזהות מה טוב ומה רע ומונע מכל קוד זדוני לתקוף את עמדות הקצה והשרתים. כל "השכל" יושב בתחנת הקצה ללא צורך בחתימות ועדכונים ולכן מושלם גם לסביבות Offline ומאפשר לתחנה ביצועים מקסימליים. 

מערכת ההגנה החדשה של Cylance מחליפה מערכות ישנות של סימנטק (Symantec) שהיו מוטמעות במוזיאון. 

לדברי מוטי דוזטו, ראש אגף מערכות מידע ומיחשוב במוזיאון ישראל, "הפרויקט נותן מענה לשיפור משמעותי של ההגנה על תחנות הקצה והן שיפור משמעותי של ביצועיי המחשבים בארגון כמו כן מוריד משמעותית את "זמן הניהול" של האיומים על תחנת הקצה".

הוא הוסיף כי "בימים אלה מצוי המוזיאון בעיצומן של פרוייקטים לאומיים לשימור חפצי מורשת העם היהודי ונושא ההגנה על תחנות הקצה והשרתים האוצרים בתוכן מידע לאומי רגיש הוא מרכיב מרכזי וקריטי במוזיאון שמופקד על שמירתם של אוצרות המדינה אשר מהווים נכס לאומי לישראל".

למידע נוסף בנושא Cylance פנה אלינו ל info@cloudway.co.il

bottom of page